Billeder kan sige mere end ord

Der siges, at billeder kan fortælle mere end ord, derfor vil der ikke blive skrevet ret meget på denne velomobil(Strada) billed blog. Her vil kun være billeder hvor der kan være en kort billedtekst. Grunden til at, mine billeder af Strada(ture og events) har fået egen side, er at det gør det muligt at vise dem i bedre kvalitet og større størrelse, desuden er det nemmere, som besøgende at få et bedre overblik, da siderne kun er til billeder, hvorimod hovedsiden www.velostrada.dk indeholder indlæg med billeder

Årest første snetur

Årets første snetur 21 nov. 2015 i Ganløse efter julerræs hos www.velomobilcenter.dk

Hvis du har taget billeder af min Strada et eller andet sted derude i verden, er du velkommen til at sende det til info@velostrada.dk med info om hvor og hvornår det er blevet taget, og om jeg må bruge det her på siden, eller du kan sende et link(brug eventuelt kommentarfeltet nedenunder) til hvor billed(eller video) kan ses.

Da der er ved at være en del velomobiler derude, er her et par billed af min, særlige kendetegn er på siderne S.F. Möller og velostrada.dk, på bagenden er der 2 Friend logos

Her med orange hjul covers

Strada med Orange Wheel Covers

Strada med Orange Wheel Covers

Med Flevo Roof og sorte hjulcovers

Strada med sorte hjulcover og Flevo Roof

Strada med sorte hjulcover og Flevo Roof

Strada Med SinnerHood

Strada Med SinnerHood

Som den ser ud nu, med Carbon hjulcovers

Strada med Carbon Covers

Strada med Carbon Covers

På forhånd tak

/Velostrada

Skriv en kommetar